3D & Foto gordijnen

Door onze zoektocht naar leuke kindergordijnen voor de kinderkamer zijn we op het idee gekomen om de webshop 3D en foto gordijnen te ontwikkelen en een selectie te maken van hippe, leuke betaalbare, kwalitatieve gordijnen op maat. Wij maken de gordijnen op maat in samenwerking met een gordijnatelier dat al 15 jaar ervaring heeft in gordijnconfectie. Zij maken het gordijn exact naar de wensen die je online doorgeeft.

Snelle & Gratis levering

Gordijn met jouw eigen ontwerp

Gratis op maat

Wij hebben een uitgebreide assortiment aan foto’s op onze website of gebruik uw eigen foto om opmaat gemaakte gordijn te bestellen.

Veel gestelde vragen

De gordijnen van leukekindergordijnen zullen worden geleverd volgens de door u ingevulde gegevens in de gordijncalculator. Controleer dus extra voordat u een bestelling plaatst.

Al onze stoffen zullen worden geleverd conform de afbeelding van het product.

Onze maatwerk gordijnen worden bij u afgeleverd zodat u ze meteen kunt ophangen. Volledig afgewerkt met plooiband en afgewerkte zij- en onderzoom.

Uiteraard is de wettelijke garantie van toepassing, dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Ja dat kan. Met gevoerde gordijnen zorg je voor een betere isolatie en extra verduistering van de ruimte waarin de gordijnen hangen. Het is zelfs mogelijk dat je energierekening op den duur zal verminderen omdat de gordijnen voor een betere isolatie zorgen.

Een ander voordeel is dat gevoerde gordijnen zeer duurzaam zijn, het zorgt ervoor dat de gordijnen een stuk minder snel verkleuren door bijvoorbeeld de zon van buitenaf.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van gevoerde gordijnen is dat ze mooier vallen. Voor meer info en prijsopgaaf  info@www.3dgordijnen.nl of bel op 06-28046547

Onze pakketten worden verstuurd via DHL, u kunt uw bestelling volgen via Track & Trace. Mocht u niet thuis zijn tijdens de bezorging dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd of het pakket wordt de volgende dag opnieuw bij u aangeboden. In beide gevallen krijgt u hiervan een melding in de brievenbus. Tevens is dit online te zien op de DHL website.

Onze 3D en Foto gordijnen